top of page

Certifiering för Dig & Ditt företag

KRAFT utbildningarna är kvalitetssäkrade och möjliggör certifiering för Dig och Ditt företag

CERTIFIERING FÖR KURSDELTAGARE

Certifiering synliggör kunskap och gör det lättare för allmänheten att hitta igen kompetens. Några av fördelarna för Dig är tillgång till hemsida samt utbildningsplattform, synlig i databas för klientreferenser, medlem i nätverk, synliggjord kvalitetssäkring av verksamhet, gemenskap och nätverk gällande fysisk aktivitet och hälsa, möjlighet att marknadsföra Dig via hemsidan

CERTIFIERING FÖR FÖRETAG

CERTIFIERING FÖR FÖRETAG

KRAFT erbjuder även certifiering av företag för att öka möjligheten för allmänheten att hitta igen kompetens inom fysisk aktiviet och hälsa. För att certifiera Ditt företag krävs att företaget har minst en anställd med KRAFT-certifiering samt utformande av handlingsprogram av individer för förskrivning av FaR recept eller omhändertagande av individer med FaR recept. Kontakta oss gärna om Du är intresserad av mer information.

LISTA ÖVER KRAFT-CERTIFIERADE PERSONER OCH FÖRETAG

En KRAFT-certifiering borgar för att strategen, instruktören eller företaget som innehar certifieringen har genomgått en grundlig, kvalitetssäkrande utbildning. Certifieringslistan är tänkt att fungera som en guide för den som fått FaR (fysisk aktivitet på recept) och vill veta var denne ska vända sig för att få så kompetent hjälp som möjligt.

 

Certifieringen kan ses som ett kvitto på att personer som arbetar med FaR, eller tar emot individer som fått FaR, har kunskap om olika fysiska och psykiska förutsättningar för fysisk aktivitet.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

Om du är intresserad av uppdragsutbildning kan du läsa mer här eller kontakta oss på:
info.folkhalsa@umu.se
bottom of page